Dag 14: Galveston/Houston

23 november 2012

Op om 8u. Ontbijt in het hotel.

Vandaag is onze laatste dag. We vertrekken naar Houston. Er is bijna geen volk op de baan, er staan wel op de parkings van outlets, Best Buys, Walmart,… veel auto’s.

Als we in Houston aankomen, lijkt het een beetje alsof de stad verlaten is. In een mall in het centrum loopt bijna niemand rond. In de food court zeggen de paar mensen die er zijn dat de massa nog in z’n bed ligt. Dat is van die nachtelijke shoppingtrip van deze nacht natuurlijk.

Aan de ene kant is dat jammer, de sfeer van de stad is dan totaal anders. Aan de andere kant, kan je gemakkelijk overal foto’s van nemen zonder dat er andere mensen opstaan.

Houston is een grote stad met hoge glazen gebouwen, een ‘historisch’ deel, verschillende parken en musea.

hoHO2

 

 

HO1

Hier speelt het NBA team de Houston Rockets. Als basketfan moesten we hier toch even gaan zien

HO17

Oud en nieuw op 1 foto

HO11HO6HO7HO3HO4HO10

Er was een autorama bezig van Dodge Chargers aan het Convention Center.

HO5HO20HO19

HO21

De schaatsring was ook al open en er was al vanalles versierd voor Kerstmis.

HO8HO22

T° is zo’n 25°C, met weinig zon. Kort na de middag is er even een bui. We doen dan maar een poging om naar een mall buiten het centrum te rijden. Daar aangekomen, was er absoluut geen parkeerplaats te vinden. Uiteindelijk zijn we dan in een mall in de buurt van Houston Intercontinental Airport terechtgekomen. Hier waren niet echt de winkels die wij leuk vinden. We zijn dan maar naar het hotel gereden, de Comfort Inn & Suites aan de luchthaven.

Ondertussen is het al 17u. We gaan vlug nog even iets eten bij een Jack in the Box en gaan dan de auto afleveren op de luchthaven. We gaan dan met de taxi terug naar het hotel. We pakken onze koffers in en kijken voor de laatste keer deze reis basket.

We gaan slapen om 22u30. Het is weeral voorbij.

Morgen moeten we opstaan om 5u45. Onze vlucht naar Philadelphia vertrekt om 8u15. Daar vertrekken we dan ‘s avonds om 18u om hopelijk in Brussel rond 8u ‘s morgens aan te komen.

Een reactie plaatsen

Plaats een reactie

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.