Dag 13: Galveston

22 november 2012

Vandaag is het de laatste donderdag van november. Dat betekent in Amerika Thanksgiving! We worden dan ook al de ganse week door veel mensen ‘Happy Thanksgiving’ gewenst.

Op om 7u. Eerst gaan lopen op het strand. Dan ontbijt in het hotel en een lange strandwandeling. Er hangt heel veel mist. Gelukkig trekt die rond 10u op. Het is weer goed weer.

GA7GA12GA11

‘s Middags nogmaals gegeten bij Golden Corral, is naast ons hotel, en vlak over het strand, is dus heel gemakkelijk.

Na de middag liggen we wat op het strand.

ga9KE12

galvgalv1

‘s Avonds gaan we nog een keertje naar de dogtracks. Gisteren was het al bijna gedaan, toen wij er aan kwamen. Een paar gokjes gedaan, sommige gewonnen, sommige verloren.

dog

WA3WA4WA5

Nadien rijden we naar Walmart. Het is morgen Black Friday in de VS. Dat is zo’n beetje de start van de kerstshopping. In de Walmart staan al serieuze rijen mensen met karren, sommige mensen hebben 2 winkelkarretjes bij. Ze staan aan te schuiven voor allerlei producten: TV’s, laptops, GSM’s, maar ook speelgoed, hoofdkussens, handdoeken, … De gangen zijn afgesloten met van die zwart/gele linten met ‘caution’ op, hier tussen moeten de rijen gevormd worden. Politie is alom aanwezig.

WA9WA11WA7WA8WA6WA12

Wij gaan op zoek naar iets om te eten op het vliegtuig voor overmorgen.

Rond 22u zijn we terug op de kamer, we kijken nog even TV. Slapen om 23u.

De prijzen zijn spotgoedkoop! Tv’s van 200$! Overal staan de prijzen op en we zien dat die pas gelden vanaf  een bepaald uur vandaag. Sommige mensen kamperen hier bijna in de Walmart. Buiten op de parking staan honderden auto’s!

Een reactie plaatsen

Plaats een reactie

Blog op WordPress.com.